menu
close

De gewilde indeling

Het gewilde Westen komt in de plaats van de voormalige school Zadkine. Waar vroeger de kinderen in de banken zaten wordt het nu een heerlijke woon- en speelplek in een bijzondere buurt. Aan de voorzijde ligt straks een grote groenstrook waar de bewoners van de Sint Liduinastraat op uitkijken. Dit geeft een ruimtelijk beeld door de afstand tot de straat. Ook is goed te zien waar de toegangen tot het binnenterrein gepland zijn, hoe de tuinen komen te liggen en waar de bergingen staan. Ook de eigen parkeerplaatsen van de woningen aan de Thomas à Kempisstraat zijn in de situatie goed zichtbaar. De architect had met Het gewilde Westen een duidelijk doel voor ogen. Het geheel moest aansluiten bij de sfeer van de directe omgeving en de openbare ruimte moest zo compact mogelijk worden ingedeeld. Elke centimeter is benut om de bewoners van Het gewilde Westen maximale ruimte, plezier en vrijheid te bezorgen.

Afbeelding